Certyfikat
Tak
Pomoc techniczna pn. - pt. w godz. 700 - 1500
Uwaga: kontakt do wystawcy produktu znajduje się w treści ogłoszenia
Powiat opatowski / Gmina Sadowie
Jacentowska Piwniczka to niewielka, rodzinna przetwórnia łącząca w sobie tradycję, ekologię i pasję tworzenia. Jej historia zaczyna się w 1996 r. kiedy Czesława i Roman Bojkowie zarejestrowali swoje niespełna 2-hektarowe gospodarstwo jako ekologiczne.
8.00 zł
Masa: 100 g
Składniki: mieszanka warzyw w rożnych proporcjach ( marchew*, pietruszka*, seler*, por*), kasza jęczmienna*, cebula*, przyprawy (lubczyk*,seler nać*, pietruszka nać*).
*składniki ekologiczne
Sposób przygotowania: Do bulionu wsypać susz, gotować do miękkości ok. 30 min. Dodać cebulkę zeszkloną na maśle. Zabielić śmietaną, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Produkt certyfikowany: Numer dokumentu: P 218 21-1