Certyfikat
Tak
Pomoc techniczna pn. - pt. w godz. 700 - 1500
Uwaga: kontakt do wystawcy produktu znajduje się w treści ogłoszenia
Powiat opatowski / Gmina Sadowie
Jacentowska Piwniczka to niewielka, rodzinna przetwórnia łącząca w sobie tradycję, ekologię i pasję tworzenia. Jej historia zaczyna się w 1996 r. kiedy Czesława i Roman Bojkowie zarejestrowali swoje niespełna 2-hektarowe gospodarstwo jako ekologiczne.
6.80 zł
Ekologiczny ognisty przysmak – marynowana dynia
Dynia krojona we frytki zamarynowana w pikantnej zalewie z chili i czosnkiem. Ognista przystawka o pięknym pomarańczowym kolorze urozmaici każdy stół.
Masa: 180g
Składniki: dynia*, cukier trzcinowy*, czosnek*, ocet spirytusowy*, olej roślinny słonecznikowy*, chili*, sól
*składniki ekologiczne
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 600 kJ/ 144 kcal
Tłuszcz 1,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,14 g
Węglowodany 32 g w tym cukry 28 g
Białko 0,8 g
Sól 0,7 g
Produkt z certyfikatem ekologicznym Numer dokumentu: P 218 21-1