Certyfikat
Tak
Pomoc techniczna pn. - pt. w godz. 700 - 1500
Uwaga: kontakt do wystawcy produktu znajduje się w treści ogłoszenia
Powiat opatowski / Gmina Sadowie
Jacentowska Piwniczka to niewielka, rodzinna przetwórnia łącząca w sobie tradycję, ekologię i pasję tworzenia. Jej historia zaczyna się w 1996 r. kiedy Czesława i Roman Bojkowie zarejestrowali swoje niespełna 2-hektarowe gospodarstwo jako ekologiczne.
10.00 zł
Ekologiczny patison chrupiący
Sałatka z patisonów i papryki z selerową nutą, o zaskakującym i niepowtarzalnym smaku zyskanym dzięki ziarenkom kolendry. Unikalny sposób przygotowania warzyw nadaje im wyjątkowej chrupkości.
Masa: 330 g; po odsączeniu: 200g
Składniki: patison*, papryka*, cebula*, seler* (w różnych proporcjach), zalewa (woda, ocet spirytusowy*, cukier trzcinowy*, sól), kolendra*, gorczyca*, ziele angielskie*.
*składniki ekologiczne
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 314 kJ/ 75 kcal
Tłuszcz 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,03 g
Węglowodany 17,3 g w tym cukry 14,7 g
Białko 0,6 g
Sól 0,6 g
Produkt z certyfikatem ekologicznym