Certyfikat
Tak
Pomoc techniczna pn. - pt. w godz. 700 - 1500
Uwaga: kontakt do wystawcy produktu znajduje się w treści ogłoszenia
Powiat opatowski / Gmina Sadowie
Jacentowska Piwniczka to niewielka, rodzinna przetwórnia łącząca w sobie tradycję, ekologię i pasję tworzenia. Jej historia zaczyna się w 1996 r. kiedy Czesława i Roman Bojkowie zarejestrowali swoje niespełna 2-hektarowe gospodarstwo jako ekologiczne.
9.00 zł
Ekologiczny kompot z rabarbaru
Orzeźwiający kompot o kwaskowym smaku, z delikatnym goździkowym aromatem. Jest bardzo intensywny więc można go rozcieńczyć, a pozostały rabarbar nada się do bezpośredniego spożycia lub wykorzystania w deserach. Smak i barwa mogą różnić się w zależności od użytej odmiany oraz pory zbioru.
Objętość: 900 ml
Składniki: rabarbar*, woda, cukier trzcinowy*, goździki*
*składniki ekologiczne
Wartości odżywcze w 100 ml:
Wartość energetyczna 433 kJ/ 104 kcal
Tłuszcz 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g
Węglowodany 25,8 g w tym cukry 17,2 g
Białko 0,3 g
Sól 0 g
Produkt z certyfikatem ekologicznym Numer dokumentu: P 218 21-1